De Kei van Utrecht

Posted on Dec 26, 2008 under Nieuws | No Comment

Utrecht Roxx tip: Jerry van Vliet

Wie maakt de Kei van Utrecht?

Provincie Utrecht

De Kei van Utrecht wordt jaarlijks uitgereikt op initiatief van de provincie Utrecht. Amateurkunst is een belangrijk beleidsgebied in het cultuurbeleid van de provincie. Met het uitreiken van deze prijs wil de provincie graag haar waardering laten blijken aan al die mensen die belangeloos meewerken aan een provincie die cultureel zeer actief is, en prettig om te verblijven!

www.provincie-utrecht.nl

 

ZIMIHC

ZIMIHC organiseert de Kei van Utrecht in opdracht van de provincie. ZIMIHC is huis voor amateurkunst voor stad en provincie Utrecht; een organisatie die klaarstaat voor iedereen die plezier heeft in het maken van kunst. Iedereen kan bij ons terecht, van beginners tot zeer ervaren kunstenaars.

Voor elke kunstdiscipline is er een consulent die de uitvoerende kunstenaars met raad en daad kan bijstaan. Behalve advies en ondersteuning kun je bij ZIMIHC ook terecht voor concrete zaken zoals repetitieruimtes, expositieruimte of een theaterzaal. De afdeling culturele projecten van ZIMIHC ontwikkelt evenementen voor en door amateurkunstenaars in de hele provincie.

www.zimihc.nl

 

De Tip van Utrecht Roxx:

Jerry van Vliet – Zeist

Jerry van Vliet heeft zich het afgelopen jaar hard ingezet om een groot gat van Metal-live-muziek in de provincie op te vullen. Hij is dagelijks bezig met het vrijwillig programmeren en het maken van publiciteit voor metalconcerten. Door Jerry’s inzet ontstaat er, sinds de verdwijning van de Utrechtse ‘Pit’, weer een hechte metalscene van vele metalliefhebbenrs uit de hele provincie van Utrecht! Ook geeft hij Metalbands uit de provincie Utrecht extra optreedmogelijkheden, metalband over het algemeen op weinig locaties terecht. Daarnaast brengt hij de Utrechtse metalscene in kaart met zijn website. Kortom, voor iedereen die hardere en stevigere muziek actief beoefent of passief consumeert, binnen de provincie Utrecht, is hij een waardevol persoon!

www.harduithethart.nl

 

Stemmen in de Kei van Utrecht kan via deze LINK

 

Stemmen kan t/m 9 januari; rond 9.00 uur ‘s ochtends gaat de stembus dicht!

 

 

UPDATE:

 De stemronde is geeindigd.

 Jerry van Vliet heeft de meeste stemmen gekregen bij de Kei van Utrecht 2009!

De zes finalisten van de Kei van Utrecht horen op 20 april tijdens de Grande Finale, een wervelende show in het Fulco Theater in IJsselstein, of ze in de prijzen gevallen zijn! Een deskundige jury beslist wie de hoofdprijs van €3.000,- en de tweede en derde prijs (beide €1.000,-) wint. Kaarten voor de finale zijn te reserveren via het Fulco theater: www.fulcotheater.nl / 030-6878833 (kassa). Website Kei van Utrecht: www.keivanutrecht.nl

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes